Hinnasto

Asiakas saa suuntaa antavan hinta-arvion huollosta jo kelloa työhuoneelle tuodessaan. Tarkemmat tiedot kellon vaatiman huollon sisällöstä ja hinnasta annamme vasta, kun olemme saaneet kellon purettua osiin ja nähneet, missä kunnossa osat ovat. Kun arviomme on valmis, olemme viipymättä yhteydessä asiakkaaseen, jotta voimme yhdessä sopia, miten kellon kanssa edetään.

Mikäli asiakas päättää hinta-arvion jälkeisessä vaiheessa, ettei hän halua kelloaan huollettavan, veloitamme häneltä kellon purkamiseen ja kokoamiseen kuluneen työajan Käyntivaran tuntihinnaston mukaisesti. Sen sijaan, jos asiakas jättää kellon Käyntivaraan huollettavaksi, korjausarvio on maksuton.

Koska pystymme arvioimaan huollon laajuuden vasta sen jälkeen, kun olemme kellon purkaneet, kiveen hakattua hinnastoa emme valitettavasti voi tässä esittää. Alla kuitenkin muutamia esimerkkihintoja. Kaikki annetut hinnat ovat alkaen hintoja yksityisille kuluttajille. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %) sekä huoltoarvion, mikäli kello jää Käyntivaraan huollettavaksi. Varaosat veloitetaan erikseen. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

  • Mekaanisen vedettävän rannekellon perushuolto alkaen 240 ja peruskvartsin alkaen 120 euroa. Paristonvaihto rannekelloon alkaen 10 euroa.
  • Taskukellon perushuollon hinnat alkavat 200 eurosta.
  • Seinäkellon, jossa myös lyöntikoneisto, huoltohinnat alkavat 350 eurosta.

Yritysasiakkaiden toivomme olevan Käyntivaraan yhteydessä, jotta voimme kartoittaa yhteistyötarpeen ja sopia hinnoittelun sen mukaan.

Kaikki Käyntivaran huoltamat ja korjaamat kellot ovat vakuutettuja koko huollon ajan.

Valikko