Muut palvelut

Muut palvelut

Pariston vaihdot ja muut pienet työt

Käyntivara tekee myös pienempiä kellotöitä. Paristot vaihdamme myös asiakkaan odottaessa. Lisäksi muun muassa lyhennämme rannekkeita, vaihdamme laseja ja lasikkeita, vaihdamme vetoakseleita ja nuppeja, uusimme osoittimien loistemassoja ja vaihdamme osoittimia. Ei ole niin pientä työtä, ettemmekö siihen voisi tarttua.

Kellon kuorien kiillotus

Kellon kuoret ja rannekkeet

Kunnostamme tasku- ja rannekellojen kuoret mahdollisimman lähelle niiden alkuperäistä ulkoasua. Jokainen tapaus pitää kuitenkin miettiä ja käsitellä yksilöllisesti. Esimerkiksi voimakkaalla hionnalla saadaan kyllä kaikki naarmut pois, mutta lopputuloksena voi olla liiaksi ohentunut ja näin ollen heikentynyt kuori. Siksi kiillotamme hellävaraisesti käsin esimerkiksi taskukellojen hopeakuoret niin vapaiksi naarmuista kuin se on kellon historiaa ajatellen järkevää.

Myös rannekellon teräskuorien ja –rannekkeiden huolto edellyttää tarkkuutta ja herkkyyttä, jottei menetetä niiden alkuperäistä muotokieltä. Kiiltävät osat saavat uuden kiillon, ja mahdollisen kontrastin säilyttämiseksi matatut kohdat käsitellään uudelleen.

Kuljetus ja asennuspalvelu

Varsinkin eräiden seinäkellojen, kuten Gustav Beckereiden, kohdalla on tärkeää, että ne kuljetetaan ja asennetaan seinälle oikein. Käyntivara tarjoaa myös kuljetus- ja asennuspalveluja.

Korujen korjaukset

Teemme myös pienimuotoisia hopea- ja kultakorujen sekä helminauhojen korjauksia.

Valikko